Het telefonisch spreekuur speciaal voor jou

Door Ariane Droop, 10 februari 2016
Deel blog:

Ben je al bekend met ons telefonisch spreekuur? Het is er speciaal voor jou, zodat je al je vragen over je gezondheid kunt stellen aan een natuurgeneeskundig specialist. Het is geheel vrijblijvend en gratis!

Wanneer kan je bellen tijdens dit spreekuur?

  • je wilt graag wat meer tijd om je verhaal te doen.
  • je gebruikt allerlei medicatie en wilt weten of dit wel kan.
  • je gezondheidsvraag gaat voorbij normaal drogisterijzelfzorgadvies, maar vraagt om meer verdieping van een natuurgeneeskundig specialist, die een diepere kennis heeft en daarvoor speciaal is opgeleid.
  • je vindt het moeilijk om je verhaal te vertellen in de winkel, waar mogelijk andere klanten aanwezig zijn.

De telefoon wordt tijdens het spreekuur beantwoord door onze ervaren natuurgeneeskundig therapeuten Pien Rothuizen en Roseline Kustner. Pien is afgestudeerd kPNI therapeut en acupuncturist. Roseline is afgestudeerd natuurgeneeskundig therapeut aan de Academie voor natuurgeneeskunde in Utrecht. Beiden zijn al jaren in dienst van Van der Pigge en zeer vakbekwaam. Zij nemen de tijd om je te helpen met een passend zelfzorgadvies. Alle vragen waar in de winkel geen gelegenheid voor is – of die daar niet direct beantwoord kunnen worden – kun je hier stellen. Vanzelfsprekend wordt alles vertrouwelijk behandeld en doen wij verder niets met de door jou verstrekte informatie.

De spreekuurtijden

Maandagmiddag van 15.00 tot 17.00 uur
Dinsdagmiddag van 15.00 tot 17.00 uur
Vrijdagochtend van 9.30 tot 11.30 uur

Telefoonnummer: 023 – 5312 454

Graag tot horens! We zitten graag voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

Deel blog:

replies are closed