Heet van de naald!

Door Ariane Droop
Deel blog:

Heet van de naald! Het Pigge-Hitteplan!

Vandaag brengen we je hot news, er komen wéér warme dagen aan. En als je je daar goed op voorbereidt, kom je daar prima doorheen.

Dus hebben wij de koppen bij elkaar gestoken om te bespreken wat ons aandeel hierin zou kunnen zijn. En wat een leuke acties hebben we bedacht!

  • Bij aankoop van 50,00 euro in de winkel krijg je een super cadeau, zolang de voorraad strekt. Ja, je leest het goed. We geven je een heel leuke goodiebag ter waarde van 12,50. Ongelooflijk.
  • Er staat de hele dag overheerlijke ice tea klaar. Gemaakt van onze vochtbalans kruiden waardoor je er weer even tegenaan kan. Suikervrij, zelfgemaakt, verantwoord. Vanzelfsprekend.
  • Vraag advies over producten die goed in te zetten zijn bij deze warmte. Ieder mens ervaart het weer anders, dus zullen we naar jouw specifieke warmteproblemen luisteren en je zo goed mogelijk adviseren. Alleen voor zonwering moet je bij een ander bedrijf zijn. Logisch.
  • Heb je het te warm om ook voor deze super-aanbiedingen de stad in te gaan? Dan bieden we je aan om de producten die vrijdag via het bestelformulier zijn besteld, GRATIS te laten thuisbezorgen! Dus alle producten die op vrijdag 3 augustus online zijn besteld worden deze dag zonder verzendkosten verstuurd! Cool!

Uiteraard staat er een ventilator in de winkel, krijg je een watertje en zijn al onze medewerkers extra zonnig gestemd om je van harte welkom te heten. Haast je niet, we zijn de hele dag geopend. Zaterdag ook.

Wist je dat we op warme dagen onze stofjas niet aantrekken? Dan zijn we voor de gelegenheid gekleed in een zwart shirt en dragen we een superhandig en stoer spijkerschortje om onze attributen zoals pennen, bloknootjes en stiftjes bij ons te dragen. Dat moet je echt even zelf zien.

Nou, zien we je morgen?

Deel blog:

Reactie plaatsen