• Van der Pigge
  • Gierstraat 3
  • Haarlem
023 303 0720
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-
  • Binnen 2 werkdagen bezorgd
  • Vakkundig advies

MSM-celzoutencrème terug van weggeweest!

Door Pamela van Booren, 1 november 2017
Deel blog:

We zijn superblij en trots om onze geweldige MSM-celzoutencrème opnieuw te kunnen lanceren na een jaar afwezigheid. De crème is volledig vernieuwd, 100% natuurlijk en er is zoveel mogelijk gebruik gemaakt van biologische grondstoffen. Het heeft even geduurd maar het resultaat mag er zijn!

Over de MSM-celzoutencrème waren onze klanten altijd erg te spreken en was altijd een van onze topcrèmes. Deze bijzondere crème – naar geheel eigen recept – kan breed worden ingezet De ingrediënten zijn beschermend en ondersteunend voor het vermogen van de huid om zichzelf te kunnen herstellen.

De MSM in de crème is een organische zwavel. Dit is niet de stinkende gele zwavel zoals je die kent, maar een organische zwavelvorm die beter door het lichaam wordt opgenomen en niet zo’n indringende geur heeft. Daarnaast bevat hij mineralen uit de Dode Zee, colloïdaal zilver, zuivere etherische oliën en vette oliën zoals jojobaolie, kokosolie en sheabutter.

Alle vochtvasthoudende bestanddelen helpen het biologisch evenwicht van de huid op natuurlijke wijze en verzachten de huid optimaal. De crème kan voorzichtig worden aangebracht bij een kwetsbare, gevoelige, schrale, geprikkelde of rode huid. Hij voelt zeer zacht aan op de huid en is een plezier om op te smeren.

Deel blog:

replies are closed