• Van der Pigge
  • Gierstraat 3
  • Haarlem
023 303 0720
  • Gratis bezorging (NL) vanaf € 35,-
  • Vakkundig advies
  • Veilig betalen
  • Vragen? Bel: 023-3030720

Smeer geen gif op je huid

Door Roseline Kustner, 17 februari 2015
Deel blog:

Wij verkopen bij Pigge uitsluitend volledig natuurlijke gifvrije cosmetica. Onze huid is namelijk ons grootste orgaan en tevens een belangrijk uitscheidingsorgaan. Onze huid neemt de stoffen die wij erop smeren op in het lichaam. Zo kun je mineralen aan het lichaam toedienen door deze op de huid te smeren. Zo kan bijvoorbeeld magnesiumolie op de huid worden gesmeerd om de magnesiumstatus in het lichaam te verbeteren.

Wat je smeert komt in je lichaam

Wat je op je huid smeert, komt dus gewoon in je lichaam terecht. Het gebruik van cosmetica met ongezonde ingrediënten vinden wij dan ook – hoe ingeburgerd het ook moge zijn – heel dubieus. De veelgelezen – en veelgehoorde – smoesjes dat ongezonde synthetische ingrediënten die je op je huid smeert ‘niet in je lichaam komen’ of ‘niet schadelijk zijn, want er zit maar een heel klein beetje in’, gaan namelijk gewoon echt niet op. Denk jij dat het een goed idee is om iedere dag een klein beetje gif via je huid op te nemen?

Als je het niet kunt eten, moet je het dus ook niet op je huid smeren, vinden wij bij Pigge. Daarom hebben we ons gespecialiseerd in natuurlijke huidverzorging, zoals natuurlijke deodorants, natuurlijke make-up, natuurlijke parfums (helemaal zonder synthetische fixatieven en alles) en nog veel meer!

In ons uitgebreide assortiment natuurlijke huidverzorging hebben wij, naast ons eigen merk Pigge Huidbalans, onder andere de merken Dr. Hauschka, Lavera, Urtekram, Weleda, Annemarie Borlind en Pacifica. En zoals je weet, zijn we een kei in advies.

Dus think before you pink! Kom gezellig langs in onze winkel, mail of bel ons en laat je deskundig adviseren over hoe je ook in je badkamer het beste kunt ontgiften.

Deel blog:

replies are closed