MSM Celzouten Crème voor het bevorderen van het herstellend vermogen van de huid

Door Pamela van Booren, 22 augustus 2019
Deel blog:

Onze MSM Celzouten Crème mag met recht een bijzondere crème genoemd worden. Deze crème – naar geheel eigen recept – voedt de huid en beschermt haar tegen invloeden van buitenaf. De ingrediënten verzachten de huid en ondersteunen het vermogen van de huid om zichzelf te herstellen. Onze klanten vroegen bij deze crème vaak om een spateltje. En omdat de klant bij ons koning is, hebben we de verpakking een update gegeven zodat er een spateltje bijgevoegd kon worden. MSM Celzouten Crème zit voortaan in een mooi doosje. Het heeft even geduurd maar het resultaat mag er zijn!

Toepassingen

 • bij een onzuivere huid
 • bij puistjes en mee-eters
 • voor een goede flora van de huid
 • ter verzachting en kalmering van een ruwe en schrale huid*
 • als dag- en nachtcrème voor alle leeftijden (mag ook rond de ogen)

* Bij een ruwe en schrale huid kan het soms licht prikken, behandel dan eerst de huid met Calendula Herstelcrème.

De MSM in deze crème is een organische zwavel. Dit is niet de stinkende, gele zwavel zoals je die kent, maar een organische zwavelvorm die beter door het lichaam wordt opgenomen en niet zo’n indringende geur heeft.

MSM Celzouten Crème is gemaakt op basis van jojobaolie, natuurlijke glycerine, sheabutter en kokosolie. Voor de ondersteunende eigenschappen bevat het colloïdaal zilver, MSM, mineralen uit de Dode Zee en etherische oliën van theeboom, lavendel, kaneel, steranijs, jeneverbes en zilverspar.

Alle vochtvasthoudende bestanddelen helpen het biologisch evenwicht van de huid op natuurlijke wijze en beschermen de huid optimaal. De crème kan voorzichtig worden aangebracht op een kwetsbare, gevoelige, schrale, geprikkelde of rode huid. Hij voelt zeer zacht aan en is een plezier om op te smeren.

Vanwege de Europese claimswetgeving mogen we niet alle mooie toepassingen van deze crème noemen, maar er zijn er vele. Wil je weten of deze crème ook geschikt is voor jouw huid? Kom dan langs in de winkel – Gierstraat 3 in Haarlem – of stuur ons een mail. We beantwoorden graag al je vragen.

Deel blog:

4 reacties

 1. Lisa schreef:

  Deze crème vorige week aangeschaft en zo ontzettend tevreden met de crème! Weg met al die dure crèmes, dit is de ideale crème tegen onzuiverheden en voor een glanzende gezonde huid.

  • Pamela van Booren schreef:

   Beste Lisa,
   Wat een ontzettende leuke reactie op onze mooie en bijzondere MSM Celzouten Crème! Misschien wist je dit nog niet maar de crème wordt ook geëxporteerd naar Korea. Het land waar mensen erg dol zijn op huidverzorging. Daar is het een ook een succes! Fijne dag! En bedankt voor je reactie!

 2. Inge schreef:

  Kan deze ook gebruikt worden voor periorale dermatitis? Ik gebruik nu gewone zwavel. En het helpt .

  • Pamela van Booren schreef:

   Hartelijk dank voor je vraag online.
   Aangezien wij geen medische vragen op schrift mogen beantwoorden, mail ik je even voor antwoord.
   MSM is een natuurlijke zwavel.
   Zullen we je anders een monster opsturen??
   Dan ontvang ik graag je adresgegevens.
   Je mag ons mailen op info@vanderpigge.nl
   Hartelijke groet Pamela

Reactie plaatsen