Flexi Balans: onze vegan gewrichtenformule

Door Pamela van Booren, 30 juni 2021
Deel blog:

Ken je Flexi Balans al, onze vegan formule voor je gewrichten? Dit voedingssupplement heeft een uitgekiende veganistische samenstelling met vegetarische glucosamine, avocado- en sojabonenextract, groene thee, vitaminen. We hebben de tinctuur aangevuld met kruiden geelwortel, boswellia en zwartebesblad. De meest bekende en goede kruiden voor de gewrichten! De toegevoegde vitamine C is goed voor het behoud van gezond kraakbeen.

Wat doen deze ingrediënten?

  • Avocado- en sojabonenextract (ASU) zorgt voor het behoud van gezond kraakbeen en heeft een positieve invloed op het behoud van soepele gewrichten.
  • Geelwortel en boswellia hebben een positieve invloed op het behoud van soepele gewrichten.
  • Zwartebesblad draagt bij een normale werking van de spieren en gewrichten.
  • Groene thee bevat polyfenolen en werkt als een natuurlijke antioxidant ter bescherming van gezonde cellen en weefsels.
  • Gember ondersteunt het immuunsysteem*.
  • Ingrediënten die belangrijk zijn maar waar we geen claim op mogen maken zijn: diverse enzymen zoals bromelaine en papaine, glucosamine.

Voeding is de basis!

Voor gezonde gewrichten is het belangrijk om gezond en gevarieerd te eten met voeding die rijk is aan onverzadigde vetzuren, noten, zaden, peulvruchten, groenten en fruit. Wij raden je aan om voeding met kunstmatige stoffen, suikers en verzadigde vetten te vermijden, evenals zonnebloemolierijke producten, niet-biologische zuivel en niet-biologische eieren. Dat heeft als reden dat deze voedingsproducten ontstekingen in het lichaam kunnen verergeren.

flexi balans

Hoe gebruik je de Flexi Balans?

Optimaal is om 6 capsules (2x daags 3) verspreid over de dag in te nemen, bij voorkeur buiten de maaltijden om. Je kunt dan bij voldoende effect de dosering na 2 maanden halveren.

De aanbevolen dosering niet overschrijden. Tenzij de arts of therapeut anders voorschrijft.

Er gelden wel wat waarschuwingen voor dit product

Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk.
Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde voeding.

Van der Pigge mag in verband met de Europese Claimsverordening (EG) nr.1924/2006 geen volledige productinformatie geven over de toepassingen. Mocht je meer over dit product willen weten, neem dan contact met ons op via de mail: info@vanderpigge.nl.

Wil je nog weten welke ingrediënten precies?

Glucosamine, cellulose (vulstof), geelwortel (Curcuma longa radix), avocado- en sojabonenextract (bevat soja), vitamine C (ascorbinezuur), zwarte bes (Ribes nigrum folia), wierookboom (Boswellia serrata resin), groenethee-extract, bromelaïne, gember, siliciumdioxide (antiklontermiddel), papaïne, HPMC (capsulewand).

Vind je onze blogs ook zo leuk om te lezen? En wil je op de hoogte blijven van de laatste acties, aanbiedingen en nieuwe blogs? Meld je dan nu aan op onze homepage onderaan voor onze wekelijkse nieuwsbrief met elke week een speciale aanbieding! Je ontvangt dan 10% korting op je eerste bestelling!

Deel blog:

Reactie plaatsen