• Van der Pigge
  • Gierstraat 3
  • Haarlem
023 303 0720
  • Gratis bezorging vanaf € 35,-
  • Binnen 2 werkdagen bezorgd
  • Vakkundig advies

Kerstmarkt

Door Sophie van Rijn, 6 december 2018
Deel blog:

Zoals je inmiddels wel zult weten is het dit weekend weer kerstmarkt in Haarlem. Twee dagen vol nostalgie, muziek, zang, warmte, gezelligheid, glühwein en erwtensoep en natuurlijk heel veel kerst. Werd “onze” kerstmarkt vorig jaar nog uitgeroepen tot de gezelligste én beste van Nederland, dit jaar is de ambitie om ook nog eens de grootste van Nederland te worden. Al was het alleen maar omdat de kerstmarkt dit jaar haar 25-jarig jubileum viert.

Advies op maat

Daar werken wij natuurlijk graag aan mee. Wij zijn dus ook van de partij. En we doen dat op onze eigen manier. Dit jaar vind je bij ons in de kraam geen drop, kruiden en andere middeltjes uit onze winkel. Nee, je treft bij het binnengaan van de kraam een van ons aan. We zitten daar om je te voorzien van hetgeen wat wij het allerfijnst vinden om te doen. Namelijk je van advies voorzien bij een vraag of klacht waar je mee rondloopt.

Een miniconsult in kerstsfeer

Wij ontvangen je graag, schenken iets lekkers in en hebben dan even rustig de tijd voor je vraag. En dan krijg je ook nog eens 10% korting op hetgeen wij je adviseren in te nemen, op te smeren of op andere wijze toe te passen.

Een miniconsult ‘systemisch werken’

Daarnaast verzorgen we op zaterdag 8 december ook nog een viertal miniconsulten ‘systemisch werken’ (ook wel bekend onder de naam familieopstellingen). Je kunt tijdens de kerstmarkt een verkorte sessie doen bij Astrid Hart.

Systemisch werken is een methode die gebruikt kan worden om inzicht te geven in (gedrags)patronen die je kunnen belemmeren in het dagelijks leven. Loop je tegen dingen aan in jouw bestaan? Zoals bijvoorbeeld dat je (te) veel verantwoordelijkheid op je schouders neemt? Of voel je je constant schuldig? Oordeel je vaak over anderen of juist over jezelf? Vind je het moeilijk om met (negatieve) emoties om te gaan? Dan kan het “doen” van een opstelling, samen met een daarin getrainde begeleider, veel inzicht geven. Voor dit speciale miniconsult hebben we beperkt plek dus raden wij je aan je hier van tevoren voor op te geven. Dat kan via evenement@vanderpigge.nl. Je kunt dan je interesse aangeven en wij kijken wanneer er een plekje vrij is.

En natuurlijk vergeten we de o zo vertrouwde glühwein niet!

Wij zijn er klaar voor. Kom je ons bezoeken op 8 of 9 december?

Het volledige programma van de Haarlemse kerstmarkt vind je op Visit Haarlem.

Deel blog:

Reactie plaatsen