• Van der Pigge
 • Gierstraat 3
 • Haarlem
023 303 0720
 • Gratis bezorging vanaf € 35,-
 • Binnen 2 werkdagen bezorgd
 • Vakkundig advies

Op 2 oktober gratis huidanalyse én 20% korting op Huidbalans

Door Pamela van Booren, 21 september 2018
Deel blog:

VOLGEBOEKT, WIJ KUNNEN HELAAS GEEN NIEUWE RESERVERINGEN MEER AANNEMEN

Wegens de vele positieve reacties gaan we op herhaling. Op dinsdag 2 oktober ben je bij ons in de winkel tussen 10.00 en 14.00 uur welkom voor een gratis huidanalyse door Marit Vlieger, schoonheidsspecialiste (en masseuse) met een scherp oog voor alles wat met de conditie van je huid te maken heeft. Wacht niet te lang met aanmelden, de vorige keer zat het vrij snel vol.

Aanmelden voor een gratis consult van 15 minuten:

 • via de intekenlijst in de winkel
 • telefonisch via 023-531 2454
 • per mail via info@vanderpigge.nl

Schoonheid en gezondheid uitstralen

Haar doel is om mensen schoonheid en gezondheid te laten uitstralen, zowel nu als op de lange termijn. Ze adviseert je zo breed mogelijk waarbij ze uitgaat van een combinatie van innerlijke en uiterlijk schoonheid. Dit is niet alleen te bereiken door de juiste crème voor de behoeftes van je huid, maar ook door middel van supplementen en goede voeding. Als schoonheidsspecialiste is het voor haar belangrijk om zorgvuldig en bewust met je huid en het milieu om te gaan en daarom werkt ze alleen met natuurzuivere producten.

Plantaardige verzorging

De meest recente ontdekkingen op cosmeticagebied hebben aangetoond dat synthetische en niet huideigen stoffen (bijvoorbeeld siliconen, kleur, geurstoffen, paraffine en vaseline) op lange termijn schadelijk voor je huid en je gezondheid kunnen zijn. Deze stoffen zitten in bijna alle cosmetische producten waardoor steeds meer mensen te maken krijgen met huidproblemen en allergieën. Gelukkig zijn in de cosmetica steeds meer uitstekende plantaardige alternatieven beschikbaar.

20% korting op Huidbalans

Op 2 oktober geven wij in de winkel op alle producten van Huidbalans 20% korting. Ook voor wie geen consult geboekt heeft.

Deel blog:

5 reacties

 1. H.M.Broekmeijer schreef:

  graag maak ik gebruik van de gratis consult op dinsdag 2 oktober.
  Tijd; liefst in de morgen..

 2. Carla schreef:

  Wil me graag aanmelden voor de huidanalyse.

Reactie plaatsen