023-3030720
  • Gratis bezorging (NL) vanaf € 35,-
  • Vakkundig advies
  • Veilig betalen

Blogs & vlogs

Selecteer blogs:

Zoeken in blogs

Oma’s kruidkoek

Oma’s kruidkoek

Ambachtelijke kruidkoek uit oma’s keuken. Ingrediënten 150 gram snippers* 300 gram zelfrijzend bakmeel (voeg eventueel een theelepel bakpoeder toe) 250 gram donkere basterdsuiker 3 theelepels…

Door Roseline Kustner, 17 december 2013 Lees meer

Bruschetta!

Bruschetta!

Onze planken staan vol met de geurigste specerijen en specerijenmengsels. Een van onze favorieten is bruschetta: een mengsel van gedroogde kruiden met tomaat, oregano, basilicum…

Door Roseline Kustner, 16 december 2013 Lees meer

Speculaaskruiden

Speculaaskruiden

De feestdagen komen er weer aan en dat betekent dat het weer tijd is voor speculaaskruiden! Al sinds jaar en dag verkoopt Van der Pigge…

Door Roseline Kustner, 1 december 2013 Lees meer

Haarlemmerolie

Haarlemmerolie

Haarlemmerolie is een wereldberoemd middel van 300 jaar geleden wat bekend stond om dat het voor allerhande klachten zou kunnen helpen. De originele fabriek van De Koning Tilly stond ook in Haarlem. Het sterk ruikende goedje is verkrijgbaar in diverse maten. Het is anno 2020 nog steeds ongekend populair voor allerhande toepassingen.

Door Roseline Kustner, 18 november 2013 Lees meer

De allerlekkerste speculaasrecepten

De allerlekkerste speculaasrecepten

Geen sinterklaastijd zonder speculaas. Wij kunnen in de maanden november en december in elk geval niet zonder. De naam speculaas komt van het woord ‘specula’, wat spiegelbeeld betekent. Het verwijst naar de welbekende uitgesneden houten vormen die vooral vroeger veel werden gebruikt. We delen graag onze allerlekkerste speculaasrecepten.

Door Roseline Kustner, 18 november 2013 Lees meer

Himalayazout

Himalayazout

Himalayazout is ongeraffineerd zeezout dat van nature onvervuild is. Dat komt doordat dit steenzout oorspronkelijk afkomstig is uit een enorme oerzee: ver voor de tijd van de mens en zijn vervuilende activiteiten. Het bevat 84 vitale bouwstenen in de vorm van oorspronkelijke mineralen en sporenelementen. Super bijzonder zout en beter dan gewoon zout.

Door Roseline Kustner, 12 november 2013 Lees meer