023-3030720
  • Gratis bezorging (NL) vanaf € 35,-
  • Vakkundig advies
  • Veilig betalen

Nieuwe Dr. Hauschka foundations

Door Roseline Kustner, 10 februari 2015
Deel blog:

Tsja, foundation. Voor velen blijft het een lastig product. Want hoe egaliseer je je huid zonder je achter een masker van huidkleurig ‘spul’ te verstoppen? En dan liever ook graag zonder vieze ongezonde chemicaliën zoals parabenen, siliconen en andere stoffen die in de meeste standaard cosmetica verwerkt zitten?

Daar hebben we eindelijk een antwoord op! Want Dr. Hauschka heeft haar foundations vernieuwd en wij vinden ze geweldig!

Natuurcosmetica

Dr. Hauschka is één van de meest hoogwaardige merken natuurcosmetica op de markt. En net als alle producten in het gamma van Dr. Hauschka zijn ook deze nieuwe foundations samengesteld uit 100% natuurlijke biologische ingrediënten, gecertificeerd volgens de strenge BDIH- (Duits keurmerk voor natuurcosmetica) en NATRUE- (internationaal keurmerk voor natuurlijke en biologische huidverzorging) standaarden. Dat betekent dat deze producten gegarandeerd vrij zijn van ongezonde chemische of synthetische stoffen zoals siliconen, parabenen, minerale oliën en PEG’s (een synthetische stabilisator die in veel onnatuurlijke verzorgingsproducten wordt gebruikt).

In plaats daarvan barst deze foundation juist van de mooie natuurlijke ingrediënten, zoals kokosolie, macadamia-olie en granaatappelextract. Dat maakt ‘m naast een steengoede natuurlijke foundation ook nog tot echte skinfood!

Deze foundation is gemaakt om de gezichtsteint te egaliseren, waardoor oneffenheden worden verdoezeld en de natuurlijke vitaliteit en het karakter van je huid worden opgehaald in plaats van verstopt. En dat zie je dus meteen. Of beter gezegd: je ziet er dus helemaal niets van!

De nieuwe foundations zijn er in vijf kleurnuances. Ze kosten €21,50 voor 30 ml. In de winkel kunt u de foundation testen. Wij hebben ook samples beschikbaar om mee te nemen zolang de voorraad strekt. Wees er dus op tijd bij!

Deel blog:

replies are closed