Huidavies gezicht

Op de dinsdagen 19 en 26 juni kun je bij ons tussen 10.00 tot 14.00 in de winkel terecht voor een gratis huidanalyse door Marit Vlieger, schoonheidsspecialiste (en masseuse) met een scherp oog voor alles wat met de huid te maken heeft.

Schoonheid én gezondheid uitstralen
Haar doel is om mensen schoonheid en gezondheid te laten uitstralen, zowel nu als op de lange termijn. Ze adviseert je zo breed mogelijk waarbij ze uitgaat van een combinatie van innerlijke en uiterlijk schoonheid. Dit is niet alleen te bereiken door de juiste crème voor de behoeftes van je huid, maar ook door middel van supplementen en goede voeding. Als schoonheidsspecialiste is het voor haar belangrijk om zorgvuldig en bewust met je huid en het milieu om te gaan en daarom werkt ze alleen met natuurzuivere producten.

Plantaardige verzorging
De meest recente ontdekkingen op cosmeticagebied hebben aangetoond dat synthetische en niet huideigen stoffen (bijvoorbeeld siliconen, kleur, geurstoffen, paraffine en vaseline) op lange termijn schadelijk voor je huid en je gezondheid kunnen zijn. Deze stoffen zitten in bijna alle cosmetische producten waardoor steeds meer mensen te maken krijgen met huidproblemen en allergieën. Gelukkig zijn in de cosmetica steeds meer uitstekende plantaardige alternatieven beschikbaar.

Je kunt je aanmelden voor een gratis consult van 15 minuten

  • via de intekenlijst in de winkel
  • telefonisch via 023-531 2454
  • per mail via info@vanderpigge.nl

20% korting op Huidbalans
Op 19 en 26 juni geven wij in de winkel op alle producten van Huidbalans 20% korting. Ook voor wie geen consult geboekt heeft.